מתכונים+
כל המתכונים באתר אחד
בצקים

תפריט

פרסם אצלנו

פירסומת.

פירסומת

.

צק שמרים יסודי (עוגות לכל עת – נירה שויאר)
עלה בגודל 35 x 30

החומרים:

30 גרם שמרים
1 כף סוכר
¼ כוס מים פושרים

3 כוסות קמח
70 גרם מרגרינה רכה
½ כוס סוכר
2 חלמונים
½ כוס נוזלים (חלב, מים או שמנת)
1 כף תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת
קורט מלח

אופן ההכנה:

לערבב את השמרים עם כף סוכר ו- ¼ כוס מים – להשהות לתפיחה במקום חמים 15-20 דקות עד שנוצר מעין קצף.

להכניס את כל החומרים כולל השמרים שתפחו לקערת המערבל ולעבר את הבצק במהירות איטית 4-5 דקות.

אם הבצק נדבק לידים יש להוסיף מעט קמח.

להשאיר את הבצק בקערה ולהוסיף לזרות מעט קמח כדי שהשכבה החיצונית לא תתיבש.

לכסות במגבת ולהשהות במקום חמים כשעה וחצי.

 

בצק שמרים קר


החומרים:

1 ק"ג קמח
4 ביצים
1 מרגרינה
50 גרם שמרים
½ 1 כוסות חלב
½ כוס סוכר
3 כפות שמן
קליפת לימון

פרג (ל- 6 רולדות):

600 גרם פרג
½ 1 כוסות סוכר
¾ חמאה
2 כוסות חלב

אופן ההכנה:

לערבב את כל חומרי הבצק ולהכניס למקרר.

להכין את מלית הפרג.

לשטח את הבצק, למרוח מעל את מלית הפרג,

לאפות בחום בינוני 1800 – 40-5 דקות.


בצק שמרים (שרה בן יעקב)


החומרים:

1 כוס מים
1 חבילת מרגרינה
קליפת לימון
4 חלמונים
1 שמרית
3 כפות סוכר
4 כוסות קמח

4 חלבונים
מעט סוכר
קקאו

אופן ההכנה:

לערבב את המים, מרגרינה, קליפת לימון, חלמונים, שמרית, סוכר וקמח.

להכניס למקרר לכל הלילה.

להקציף את החלבונים עם הסוכר והקקאו.

לפתוח את הבצק לעלה, למרוח מהתערובת ולגלגל לרולדה.

לאפות.

מונה המבקרים בחסות Postool


    פארק אתרים | מפת האתר | דווח על הפרה | ממשק ניהול